Det har nå kommet flere regnskapsprogrammer på markedet der firma og regnskapskontor kan samarbeide, og også fordele arbeidsoppgaver etter hva firmaet ønsker (og hva regnskapsføreren anbefaler). Man utvider lisensen med moduler etter hva man trenger til firmaets regnskap, og supplerer med apper (disse er oftest gratis) på smarttelefon/nettbrett for å gjøre håndtering av bilag enklere. Ta kontakt om du har spørsmål knyttet til valg av systemer, eller nærmere spørsmål knyttet til de enkelte systemene.

Dette regnskapsprogrammet kan benyttes til de fleste bransjer.

Her har vi mulighet til å samarbeide "oppi skyen" - ved at du som kunde gjør det du kan, og så gjør jeg resten!

Kunden må selv eie lisens her, men kan velge at fakturering går via regnskapsbyrået. Dette blir da ordnet fra kontoret når avtalen mellom oss og kunden er på plass.

Uni Economy - Uni Micro AS

Uni Micro AS er en mangeårig leverandør av regnskapsprogram. Nå har de tatt steget til skyen med et nytt program, og har fått mye bra tilbakemeldinger. Uni Economy har integrasjoner som gjør regnskapet enda mer sømløst.

Uni Micro AS - som har utviklet Uni Economy - sitt stasjonære program Uni Økonomi har blitt kåret til best i test av PC world hele 6 år på rad fra 2010-2015.

Min samarbeidspartner Siw Hege Gullikstad AS har brukt Uni Micro i mange år, og nå har hun gått over til Uni Economy. Ønsker du en dyktig regnskapsfører som bruker dette programmet så er det bare å ta kontakt!

Dette regnskapsprogrammet kan benyttes til de fleste bransjer.

Her har vi mulighet til å samarbeide "oppi skyen" - ved at du som kunde gjør det du kan, og så gjør jeg resten!

Kunden må selv eie lisens her, og må gi tilgang når avtalen mellom oss og kunden er på plass.

Duett er et regnskapsprogram som er spesielt rettet mot landbruk, men som også kan brukes til stort sett alle andre næringer. Tenåsen Regnskap AS har lisens både til landrbruk og annen næring. Mot en pris pr måned kan kunden få full tilgang til regnskapsprogrammet og bokføre det h*n kan, og la meg gjøre resten, eller så kan kunden til litt lavere priser har tilgang til "min side" der man kan fakturere og attestere inngående fakturaer.
Duett har mange muligheter - ønsker du å vite mer, så ta kontakt!

TAXItotal

TAXItotal er et komplett regnskapsprogram rettet mot drosjenæringen. Fra 01.01.2018 brukes programmet i all hovedsak til å laste ned skiftlapper elektronisk her på kontoret, mens resten av regnskapet blir bokført i Fiken, Visma eller Duett (etter kundens ønske) for å kunne ha et mest mulig elektronisk/papirløst regnskap.

Tripletex eies av Visma og er egnet til små, mellomstore og større selskaper. Det er hovedsakelig rettet mot de mellomstore og store selskapene.

Jeg har arbeidet noe i dette programmet, så kunder som ønsker å fortsette å bruke Tripletex kan gjøre det hos meg.

Programmet er logisk bygd opp, og har mange tilpasningsmuligheter for de enkelte selskaper. Her finner du mange funksjoner som gjør ikke bare regnskapsjobben, men også planleggingsjobben enklere.

Kan nevne prosjekt, viderefakturering av varer på faktura fra leverandør. God oversikt over bokførte og ikke bokførte bilag, god oversikt over remittering. Timeregistering fordelt på prosjekt, kan både brukes til viderefakturering og selvsagt lønnskjøring.

Conta Faktura og Conta Regnskap

Conta Faktura er kjent for mange, men hos meg bruker de fleste faktureringsmulighetene i Visma eAccounting, Fiken og Duett. Nå har derimot Conta kommet med ny modul - nemlig Regnskap!

Jeg har satt meg i kontakt for å lære meg programmet - for så å kunne hjelpe bedrifter som fører sine regnskap i Conta Regnskap.

Conta tilbyr ikke lønn, årsregnskap eller skattepapirer - dette vil da jeg kunne bidra med.

Conta Regnskap er ikke lansert enda, men vil komme etterhvert.

Please reload

© 2019 by Tenåsen Regnskap AS Proudly created with Wix.com

Tenåsen Regnskap AS


Tel: 40 64 18 52
Email: post@tenasenregnskap.no​
Besøksadress​​​​​​e: Industrivegen 7, 2260 Kirkenær

Postadresse: Postboks 47, 2261 Kirkenær

Kontakt
Sosiale plattformer
Medlemsskap og samarbeid
framrevisjon.jpg