Om kontoret

MEGGENE REGNSKAP AS

Regnskapskontoret Meggene Regnskap AS holder til på Kirkenær, Grue kommune, i Solør. Kontoret drives av autorisert regnskapsfører Nina Tenåsen.

Drifta på kontoret startet 5. september 2016 som et enkeltpersonforetak.
12. mai 2017 ble Tenåsen Regnskap AS stiftet, og tok over all drift fra enkeltpersonforetaket.
Fra 6. mai 2021 heter kontoret Meggene Regnskap AS.

Regnskapskontoret fokuserer på moderne programmer og arbeidsmetoder tilpasset våre kunder. Jeg jobber mest digitalt.
Da ikke alle selskaper har kommet like langt i den digitale verdenen har jeg allikevel mulighet til å ta imot kunder som fortsatt ønsker å gjøre ting på «gamlemåten» – kanskje jeg kan bidra til en fin overgang til den digitale verdenen?

I utgangspunktet har vi kontakt via e-post og Zoom. Med Zoom kan vi sitte på hver vår kant av landet, men allikevel jobbe på samme skjerm.
Ønsker kunden et møte ansikt til ansikt er det selvsagt også mulig å komme på besøk på kontoret, eller så møtes vi der det passer best for kunden.

Tilpassinger etter Covid-19

Etter erfaringene i forbindelse med Covid-19 foretrekkes det at møter tas via Zoom i perioder med høy smitte i samfunnet. Dette gjelder også ved vanlig omgangssyke og i influensasesong.

Tilstedeværelse på kontoret

I hovedsak skal jeg være på kontoret i Kirkenær, men har lav terskel for å sitte på hjemmekontor. I tillegg jobber reiser jeg til Sandefjord en uke hver måned og jobber med kundene jeg har i det området. Det vil derfor lønne seg å ta kontakt dersom du ønsker et fysisk møte, så vi kan avtale et tidspunkt slik at du slipper å møte stengt dør.

Kundeportefølje

Kundeporteføljen består idag av et bredt spekter bransjer – organisert som enkeltpersonforetak og AS.

Jeg har fokus på små og mellomstore foretak/selskaper, og har kunder innen bransjene entreprenør, frisør, taxi, transport, foto, varehandel/netthandel, medieproduksjon, treningsstudio, reisebyrå samt flere andre bransjer.

Kom gjerne innom

Ønsker du en prat om dine behov, og lurer på om vi kan hjelpe deg – så kom gjerne innom oss. Det kan lønne seg å ta kontakt for å avtale møte, da jeg har mulighet for hjemmekontor etter ønske og jobber ute hos kunder jevnlig.

Vi er fleksible på når vi kan jobbe, så dersom det er behov for (telefon/Zoom-)møte på kveldstid eller helg er det fullt mulig.

Nina Tenåsen

Daglig leder // statsAutorisert Regnskapsfører

Nina startet regnskapskarrieren som assistent på et regnskapskontor i 1998, og i 2005 påbegynte hun deltidsstudie i regnskap og fullførte som høgskolekandidat. I årene som fulgte har hun tatt fag på høgskolen for å fullføre en bachelorgrad, men er ikke helt i mål der enda. Høsten 2017 tok hun kurs i landbruksregnskap.
Nina ble Autorisert Regnskapsfører i 2013 – tittelen ble fra 1.januar 2023 ble endret til Statsautorisert Regnskapsfører. 

Nina har jobbet hos 4 forskjellige regnskapskontorer siden 1998, og innimellom vært drosjesjåfør, driftsbetjent (pent ord for vaktmester) i parkeringshus, ansatt i kiosk og bensinstasjon, støttekontakt for barn med hørselstap, lærervikar på skole for hørselshemmede, controller i BBS, assistent på HVPU-bolig med mer.

Nina er hørselshemmet, og snakker flytende norsk tegnspråk og norsk talespråk. Hun er også god på engelsk skriftlig og til dels engelsk muntlig.
Dette har vært en fordel både for døve og hørselshemmede kunder, og kunder som har kommunisert på engelsk.

Samarbeidspartnere

Med gode samarbeidspartnere kommer man langt, og jeg er heldig som har Bjørn1 Eiendom AS og Advokatfirmaet Glomdal Juridiske AS.

Bjørn1 Eiendom AS

Meggene Regnskap AS leier kontor hos Bjørn1 Eiendom AS - i Industrivegen 7, Kirkenær.

Advokatfirmaet Glomdal Juridiske AS

I nabokontoret har vi Advokatfirmaet Glomdal Juridiske AS som eies og drives av advokat Alina R. H. Drazkowski MNA. Hun har jobbet som advokat siden 2011, og er den jeg går til om jeg eller mine kunder får saker eller spørsmål som kan trenge innspill fra en advokat.