Om kontoret

MEGGENE REGNSKAP AS

Regnskapskontoret Meggene Regnskap AS holder til på Kirkenær, Grue kommune, i Solør. Kontoret drives av autorisert regnskapsfører Nina Tenåsen.

Drifta på kontoret startet 5. september 2016 som et enkeltpersonforetak.
12. mai 2017 ble Tenåsen Regnskap AS stiftet, og tok over all drift fra enkeltpersonforetaket.
6. mai 2021 endret vi navn til Meggene Regnskap AS.

Regnskapskontoret fokuserer på moderne programmer og arbeidsmetoder tilpasset våre kunder. Vi jobber mest digitalt.
Da ikke alle selskaper har kommet like langt i den digitale verdenen har vi allikevel mulighet til å ta imot kunder som fortsatt ønsker å gjøre ting på «gamlemåten» – kanskje vi kan bidra til en fin overgang til den digitale verdenen?

I utgangspunktet har vi kontakt via e-post og telefon, og vi kan bistå med hjelp via Zoom. Dermed kan vi sitte på hver vår kant av landet, men allikevel jobbe på samme skjerm.
Ønsker kunden et møte ansikt til ansikt er det selvsagt også mulig å komme på besøk på kontoret, eller så møtes vi der det passer best for kunden.

Tilpassinger etter Covid-19

Etter erfaringene vi fikk i forbindelse med Covid-19 foretrekkes det at møter tas via Zoom i perioder med høy smitte i samfunnet.

Vi er hovedsakelig på kontoret, men ved behov for karantene knyttet til utbrudd i nærmiljø eventuelt nær familie eller egen sykdom har vi lav terskel for å gå over til hjemmekontor.

Kundeportefølje

Kundeporteføljen består idag av et bredt spekter bransjer – organisert som enkeltpersonforetak og AS.

Vi har fokus på små og mellomstore foretak/selskaper, og har kunder innen bransjene entreprenør, frisør, taxi, transport, foto, varehandel på nett, treningsstudio, reisebyrå samt flere andre bransjer.

Kom gjerne innom

Ønsker du en prat om dine behov, og lurer på om vi kan hjelpe deg – så kom gjerne innom oss. Det kan lønne seg å ta kontakt for å avtale møte, da vi har mulighet for hjemmekontor etter ønske og kan jobbe ute hos kunder enkelte dager.

Vi er fleksible på når vi kan jobbe, så dersom det er behov for (telefon)møte på kveldstid eller helg er det fullt mulig.

Nina Tenåsen

Daglig leder // Autorisert Regnskapsfører

Nina startet regnskapskarrieren som assistent på et regnskapskontor i 1998, og i 2005 påbegynte hun deltidsstudie i regnskap og fullførte som høgskolekandidat. Nina ble Autorisert Regnskapsfører i 2013. Høsten 2017 tok hun kurs i landbruksregnskap.

Nina har jobbet hos 4 forskjellige regnskapskontorer siden 1998, og innimellom vært drosjesjåfør, driftsbetjent (pent ord for vaktmester) i parkeringshus, ansatt i kiosk og bensinstasjon, støttekontakt for barn med hørselstap, lærervikar på skole for hørselshemmede, controller i BBS, assistent på HVPU-bolig med mer.

Nina er hørselshemmet, og snakker flytende norsk tegnspråk og norsk talespråk. Hun er også god på engelsk skriftlig og til dels engelsk muntlig.
Dette har vært en fordel både for døve og hørselshemmede kunder, og kunder som har kommunisert på engelsk.

Guro Cicilie Bakke

Styreleder // Regnskapsfører

Etter endt videregående bodde Guro hos familie i USA i et halvt år, før hun avtjente førstegangstjeneste i hæren.

Hun har hatt noen små og større jobber som blant annet butikkmedarbeider, miljøarbeider, renholder på operasjonsavdelingen på Aker Sykehus og barnehageassistent. Deretter jobbet hun 10 år som saksbehandler ved Trygdekontoret/NAV før hun jobbet noen år som regnskapsfører på et annet regnskapskontor.

Guro har fullført bachelorgrad i revisjon.

Guro og Nina har jobbet sammen tidligere, så det var til stor glede for begge at Guro startet å jobbe her høsten 2019.

Samarbeidspartnere

Med gode samarbeidspartnere kommer man langt, og vi er heldige som har Bjørn1 Eiendom AS og Advokatfirmaet Glomdal Juridiske AS.

Bjørn1 Eiendom AS

Meggene Regnskap AS leier kontor hos Bjørn1 Eiendom AS - i Industrivegen 7, Kirkenær.

Advokatfirmaet Glomdal Juridiske AS

I nabokontoret har vi Advokatfirmaet Glomdal Juridiske AS som eies og drives av advokat Alina R. H. Drazkowski MNA. Hun har jobbet som advokat siden 2011, og er den vi går til om vi eller våre kunder får saker eller spørsmål som kan trenge innspill fra en advokat.