Kapasitet på kontoret

Fra 1.januar 2023 er jeg alene på kontoret og har derfor mye mindre kapasitet. De kundene jeg har hatt til nå har jeg ikke klart å tilby den kvaliteten på regnskapstjenestene som jeg ønsker å levere. Jeg har derfor måtte si opp en del kunder, og tar ikke på meg nye kunder pr nå.

Når/hvis jeg igjen får kapasitet til å ta på meg nye kunder kommer jeg til å prioritere firmaer som drives av tegnspråklige (døve/hørselshemmede) personer samt oppdrag for firmaer som trenger opprydning i regnskapet (tidsbegrenset oppdrag) da jeg er god på opprydning og synes det er en givende oppgave 🙂

Jeg har også måtte si fra meg landbrukskunder da landbruksregnskap er et stort fag, og det ble for utfordrende for meg alene å holde meg oppdatert i landbruksregnskap-regelverket i tillegg til å holde meg oppdatert i «alt annet» som jeg er forpliktet til å holde meg oppdatert i. Det har vært et tungt valg å ta, da jeg bor i Solør, og synes det var gøy å jobbe med forskjellig type landbruksregnskap.

Denne denne nyheten med andre

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Pinterest

Legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål